Milyen egy baba-mama jelbeszéd tanfolyam?

A tanfolyam 6 alkalmas, heti 1 alkalom.
 
Ilyenkor a mamák jönnek a babákkal (vagy nélkülük) és kb.45 percen keresztül foglalkozunk a jelek tanulásával.
Nem iskolai módszerekkel, hanem kedves gyermekdalok és mondókák segÍtségével tanuljuk a jeleket, Így ezek könnyebben és biztosabban is rögzülnek.
 
A hat alkalom lényegében hat nagyobb témakört ölel fel az étkezéstől a tisztálkodáson keresztül az állatokon át a járművekig; tanulunk a családról, a biztonságról, betegségről/ egészségről, a napi tevékenységekről.
 
A tanfolyam ideje alatt kb. 150-200 jelet mutatunk be, ebből majd az anyuka válogatja ki azokat a jeleket, amelyeket az ő családjuk a mindennapok során használni fog, amelyek számukra fontosak.
 
Végzünk néhány "szerepjátékos" gyakorlatot, és ehhez hasonókat, ahol megmutatjuk, hogyan használható a jelelés a mindennapokban.
 
Tanfolyamok Budapest területén és környező városokban folyamatosan indulnak a megfelelő csoportlétszám esetén. A csoportok létszáma min.5-max.8 fő (a fő itt=baba-mama páros).
Tanfolyamok indulásáról informálódhatsz a honlapon: www.lilliput.co.hu, vagy nálam.
Akkor se csüggedj, ha nem találtál a lakóhelyedhez közeli csoportot! Kérdezd meg nyugodtan, felétek lesz e valamikor tanfolyamunk, hiszen helyszÍneink folyamatosan változnak, bővül a kÍnálat.
Lehetőség van egyéni, vagy néhány családos "gyorstalpalóra" is, a saját otthonotokban, bizonyos feltételek mellett, megegyezés szerint.
 
Várjuk jelentkezéseteket! :)
 
 
Comments