Magamról

Kedves Látogató!

 

    Köszönöm, hogy megtisztelsz figyelmeddel!

 

    Engedd meg, hogy néhány szóban bemutatkozzam!

Sokat gondolkodtam, melyik ÉNemet kellene bemutatnom elsőképp, elsősorban, először.

Sokminden vagyok.

    Elsősorban EMBER, ANYA, FELESÉG vagyok.
2007. májusában mentem férjhez, egy csodálatos emberhez.

Már az esküvőn sem ketten vettünk részt, mert már pocakomban lubickolt kisfiunk, Olivér, ő 2007. október elején született. Azóta is ő a legfontosabb az életemben, életünkben, bearanyozza napjainkat.

    Foglalkozásomat tekintve alapvetően ÓVÓNŐ vagyok, és FEJLESZTŐPEDAGÓGUS, valamint van egy hangzatos nevű végzettségem is: preventív és korrektív pedagógiai és pszichológiai szakértő.

Pillanatnyilag sokminden foglalkoztat.

    Az egyik, ami a jelenlegi nagy szerelem: a jelnyelv, és ezzel párhuzamosan a baba-mama jelbeszéd.

A siketek magyar jelnyelvét több mint egy éve tanulom (jelenleg középfokon), és rendkívül izgalmas nyelvnek tartom. A BABAJELELÉST OKTATOM, erről bővebben olvashatsz a Baba-mama jelelés menüpont alatt.

    Zenebölcsis foglalkozásokat tartok Manócskáknak és szüleiknek, ez a másik nagy kedvencem. Mini Zenedének neveztem el: bővebbet a MINI ZENEDE honlapján találhatsz erről.

    Foglalkozom még igényes, különleges gyermekkönyvek forgalmazásával is, lásd RAINBOW KÖNYVEK. Ha szükséged van valamire, csak szólj!

    Nem utolsó sorban a BÜTYKÖLÉS a mániám, minden mennyiségben, minden területen. Mesekönyveket, verseket, mondókákat írok, rajzolok. Egyedi babanaplókat gyártok, szalvétatechnika, gyöngyözés, gyertyaöntés, varrogatás, gobelinezés, fotókülönlegességek készítése és még sorolhatnám... Mindent szívesen kipróbálok, és használom a megtanult technikákat. Fotóalbumomban megtekintheted néhány munkámat.

    Most nagy hirtelenséggel ennyi jutott az eszembe. Ha esetleg érdekelne még valami rólam, nyugodtan kérdezz, elérsz !ITT!

 

    Jó böngészést, hasznos időtöltést az oldalaimon!

 

    Üdvözlettel: Nagyné Kele Tímea, rövidebben KeleTimi :)
 
 
 

(a képen az éppen kétéves Olivérrel)

 
 
 

 
Comments