4. Rosszcsont mese

Tímea Nagyné Kele, 2010. jan. 31. 9:55   [ 2010. szept. 12. 14:59 frissítve ]

Rosszcsont "Péter" meséje
 
 
 
    Ez természetesen a munkacím, és a kért név kerül Péter neve helyére :)
    Terjedelem: 16 oldal szöveg -szÍnes, mintás keretbe foglalva-  16 színes képpel, plusz a borító, és egy oldal személyre szóló üdvözlő oldallal, ahová a kedves szülő bármilyen kért szöveget írathat. (pl. Szeretettel Anyától és Apától a 6. születésnapodra, 2010.júl.25.)
    Kivitel: Vastagabb karton, de puha borító, tűzött. A4-es méret.
    Mese: Verses mese. A főhős egy kisfiú, aki rettenetesen rendetlen, piszkos, rontom-bontom. Mindent tönkretesz, semmire nem vigyáz. A barátai is elkerülik immár. Egyszer aztán csoda történik, s míg ő alszik, láthatatlan varázskezek rendbeteszik az elrontott dolgokat. Mikor felébred, megfogadja, hogy rendet tart, és mindenre nagyon vigyáz majd: játékokra, tisztaságra, a ruháira s legfőképp a barátaira. Barátai nagyon örülnek a csodás átváltozásnak, és újra szívesen játszanak Petivel.
 
A mese kérhető normál rajzos formában , ebben az esetben csak a mese szövegében jelenik meg a kisgyermek saját neve.
 
 
Kérhető fényképes formában, ebben az esetben az összes rajzon, ahol a főszereplő, vagyis a gyermek szerepel, a gyerkőc fotójával kiegészített figura jelenik meg.

 
 
 
 
Részlet a meséből:
 
 
  Elkészítés ideje:
  • Rajzos verzió: 5 munkanap
  • Fényképes verzió 10 munkanap
  Szükséges mindkét verzióhoz:
  • Gyermek neve, becenevei - két és három szótagos verziókra van szükség a szöveghez.
  • Amit a szülő a személyre  szóló üdvölő oldalon szeretne megírni.
  Szükséges a fényképes verzióhoz pluszban:
  • néhány jó minőségű fotó. Minél több van, annál változatosabb lesz a könyv. Összesen 17 képen fog szerepelni a gyermek. Ezek közt zömében szemközti portrék lesznek, de szükség van néhány totál profilosra is, nem baj, ha van közte olyan profilos, amelyiken a gyermek felfelé néz. Legyen a fotók közt nagyon vidám, legyen közte merengős, morcos vagy dühös vagy kissé szomorkás, lehet közte hamiskásan mosolygós, vagy huncut mosolyú is. 
  Egyéb tudnivalók:
  • A megrendelés egy kiküldött megrendelő formula visszaküldésétől számít végleges megrendelésnek.
  • A megrendelés teljesítésének feltétele a teljes összeg felének átutalása a számlámra, mivel az így készült könyv másnak nem adható el. A végösszeg második fele az átvételkor kerül kifizetésre. (Ha a megrendelő postázással kéri a kész könyvet, akkor a postaköltség is őt terheli és ebben az esetben a második részletet még a postára adás előtt bevárom a számlámra.)
  • Garancia: A könyvek hibátlan mivoltáért (minden név, és egyéb személyes információ a szülő kérése szerint) illetve a nyomtatás precizitásáért saját, személyes garanciát vállalok.A fent megadott határidők betartásáért személyes garanciát vállalok. Amennyiben a határidőt tartani rajtam kívül álló okok miatt nem tudom, úgy azt ELŐRE egyeztetem a megrendelővel.
Comments