3. Kislány mese

Tímea Nagyné Kele, 2010. jan. 2. 23:40   [ 2010. szept. 12. 14:57 frissítve ]

 
A jószívű kislány meséje
 

    Terjedelem: 16 oldal szöveg -szÍnes, mintás keretbe foglalva- 17 színes képpel, plusz a borító, és egy személyre szóló üdvözlő oldallal, ahová a kedves szülő bármilyen kért szöveget írathat. (pl. Szeretettel Anyától és Apától a 6. születésnapodra, 2010.júl.25.)
 
 
 
    Kivitel: Vastagabb karton, de puha borító, tűzött.  A4-es méret.
    Mese: Verses mese. A főhős egy kisleány, aki egy kis faluban éldegél, nagyon szereti az állatokat és mindenkinek segít, aki csak bajba jut. Van egy kiskutyája, Bozont és lesz egy cicája, meg egy rigója is. A mesét egy jó kis szülinapi buli zárja.
A mese rövidebb, mint a másik kettő, így a kisebbek is egész jól végig tudják már ülni. A fiam két évesen teljesen végighallgatta.
A mese kérhető normál rajzos formában, ebben az esetben csak a mese szövegében jelenik meg a kisgyermek saját neve.
 
 
 
 
Kérhető fényképes formában, ebben az esetben az összes rajzon, ahol a főszereplő, vagyis a gyermek szerepel, a gyerkőc fotójával kiegészített figura jelenik meg. Ld. a mellékelt képen.
 
 
 
  Elkészítés ideje:
  • Rajzos verzió: 5 munkanap
  • Fényképes verzió 10 munkanap
  Szükséges mindkét verzióhoz:
  • Gyermek neve, becenevei - két és három szótagos verziókra van szükség a szöveghez.
  • Szemszín.
  • Ha van a családban kutya, cica, annak a nevét is beletehetem a mesébe (két szótagú neveket tudok beilleszteni).
  • Amit a szülő a személyre  szóló üdvölő oldalon szeretne megírni.
  Szükséges a fényképes verzióhoz pluszban:
  • néhány jó minőségű fotó. Minél több van, annál változatosabb lesz a könyv. Összesen 17 képben fog szerepelni a gyermek. Szükséges szemközti és profil kép is.  Profilból lesz csaknem az összes kép. Legyen a fotók közt nagyon vidám, kacagós, legyen közte merengős, lehet közte hamiskásan mosolygós, vagy huncut mosolyú is.  Profil fotóból szükséges olyan, ahol a gyerkőc felfelé néz és olyan, ahol lefelé néz.
  Egyéb tudnivalók:
  • A megrendelés egy kiküldött megrendelő formula visszaküldésétől számít végleges megrendelésnek.
  • A megrendelés teljesítésének feltétele a teljes összeg felének átutalása a számlámra, mivel az így készült könyv másnak nem adható el. A végösszeg második fele az átvételkor kerül kifizetésre. (Ha a megrendelő postázással kéri a kész könyvet, akkor a postaköltség is őt terheli és ebben az esetben a második részletet még a postára adás előtt bevárom a számlámra.)
  • Garancia: A könyvek hibátlan mivoltáért (minden név, és egyéb személyes információ a szülő kérése szerint) illetve a nyomtatás precizitásáért saját, személyes garanciát vállalok.A fent megadott határidők betartásáért személyes garanciát vállalok. Amennyiben a határidőt tartani rajtam kívül álló okok miatt nem tudom, úgy azt ELŐRE egyeztetem a megrendelővel.
Comments